Så lagar du en kapsåg

Har din kapsåg gett upp och vägrar starta? Eller hackar den och tappar orken? Kanske kommer det gnistor? Kasta dig inte iväg till affären för att köpa nytt innan du kollat hur kvaliteten är på kolborsten.

Kolborsten eller kolet används i många verktyg som har elektriska motorer. Det är enkelt att byta kol och därmed förlänga livet på din elektriska pryl. Så istället för att investera tusenlappar så räcker det ofta med att punga ut med cirkus en femtiolapp. Kolla filmen här så ser du hur enkelt det är att byta. Sjävklart ser det olika ut på olika verktyg men prinicipen är densamma.

De gamla kolen överst och de nya underst. Kolla skillnaden.

Vi köpte från Clas Ohlson och det verkar vara något som passar även andra märken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s