Odlingshörna

I flera år har vi odlat grönsaker i odlingslådor och nu var det dags att permanenta en odlingshörna i trädgården. För att slippa rensa mellan lådorna och skapa en trevligare hörna i trädgården bestämde vi oss för att rama in runt lådorna med fina stenar. Vi grävde ur rejält, lade kantsten runt om och markduk uppe på och satte dit tre lådor med markduk i. Vi skapade också plats för vinbärs- och hallonbuskar. Till sist fyllde vi på med stenar.

På odlingslådorna satte vi snigelskydd som vi köpte och det var ett mycket bra köp. Inte en snigel så långt ögat kan nå och vi kan äta våra grönsaker själva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s